Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar: “Milletimizin başı sağ olsun”

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütü PKK’nın düzenlediği hain saldırılarda şehit olan 12 kahraman askerimiz için bir taziye mesajı yayınladı

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2023 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 25.12.2023 12:31
https://www.yalovahayat.com/

12 askerimizin şehit edildiği hain saldırı sonrasında bir taziye mesajı yayınlayan Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar tüm milletimize başsağlığı diledi. Başkan Acar, mesajında, “Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütü PKK’nın alçakça saldırıları sonucu şehit olan 12 kahraman askerimize Allah’tan rahmet, yaralanan 10’dan fazla askerimize acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemiz devam edecektir.

Kahraman Türk Ordusu, şehitlerimizin intikamını almak için teröristlere gereken cevabı vermiştir. Bu vesileyle, şehit ailelerinin ve aziz milletimizin acısını yürekten paylaşıyor, başsağlığı ve sabır diliyorum” dedi.

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, terörle mücadelede devletin ve milletin her zaman yanında olduklarını, terörün son bulması için dua ettiklerini de ifade etti.