Tavşanlı’da zincirleme trafik kazası

Tavşanlı beldesinde yaşanan 4 araçlı zincirleme trafik kazası yürekleri ağızlara getirdi. Kaza sonrasında trafikte aksamalar yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2024 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2024 11:30
https://www.yalovahayat.com/

Yalova'nın Altınova ilçesine bağlı Tavşanlı beldesinde dört aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada şans eseri herhangi bir ölüm ya da yaralanma yaşanmadı ancak araçlarda maddi hasar oluştu.

Kaza nedeniyle yolda trafik bir süre aksadı. Kısa bir süreliğine trafiğe kapanan yol, gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından tek şeritten kontrollü olarak yeniden açıldı. Hareket edemeyecek duruma gelen araçlar, çağrılan vinçler yardımıyla yoldan çekildi. İtfaiye ekipleri tarafından yola dökülen akaryakıt ve motor yağı ile parçalar temizlendi. Bu çalışmaların ardından yol tamamen trafiğe açıldı. Yalova Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili tahkikat başlattı.

Kazaya ilişkin açıklama yapan yetkililer, tüm sürücülere dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu. Olayın herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmadan atlatılması sevindirici olarak değerlendirilirken, maddi hasar gören araçların durumu da inceleme altına alındı.