Tahliye sonrası ilk paylaşım: Dilan Polat’ın beyaz saçları ve zayıflığı dikkat çekti!

Dün hakkında yurt dışı çıkış yasağı ile tutuksuz yargılama kararı verilen Dilan Polat, saat 17.00 sıralarında cezaevinden tahliye olarak ailesine ve çocuklarına kavuşmuştu. Tahliyesinden birkaç saat sonra ablası Sıla Doğu’nun Instagram’da fotoğraf paylaşması gündem oldu.

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2024 13:48
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2024 13:48

Türkiye’nin yakından tanıdığı ve şatafatlı hayatıyla sürekli göz önünde olan Dilan Polat geçtiğimiz yıl 4 Kasım’da herkesi şoke eden bir kararla tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. 

Dilan Polat eşi Engin Polat ve ablası Sıla Doğu'nun da aralarında bulunduğu şüphelilerden 16'sı tutuklanmış ve Polat ailesine ait 27 şirkete ise kayyım atanmıştı.

Kara para aklama, vergi kaçırma ve yasadışı bahis gibi suçlarla yargılanan Polatların davasında beklenmedik bir gelişme yaşandı.

Yaklaşık 10 aydır cezaevinde tutuklu bulunan Dilan Polat hakkında avukatının yaptığı tutukluluk itirazı talepleri sonunda karşılık buldu ve mahkeme Polat’a yurt dışı çıkış yasağı vererek tahliye olmasına karar verdi.

Dilan Polat ile aynı dava dosyasında yargılanan ve 2 ay önce tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan ablası Sıla Doğu, sosyal medya hesabından Dilan Polat ile birlikte olduğu anlık bir fotoğraf paylaştı.

Sıla Doğu, paylaşıma, "Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederiz. Beyazlarını ben ve Nilda boyayacağız toparlanacaksın kardeşim" notunu düştü.

Fotoğrafta Dilan Polat'ın adeta bir deri bir kemik kaldığı ve saçlarının beyazladığı yüzünün ise çöktüğü görüldü.

"DİLAN'A ARTIK TELEFON YASAK"

Sıla Doğu, Dilan Polat'ın tahliyesini beklerken Now’a yaptığı ilk açıklamada, "Bugün kapalı görüşümüz vardı, Dilan çok kötüydü. Yolda eve gitmeme 35 dakika falan vardı tahliye haberini aldım, kaza yapacaktım neredeyse. Sağa çektim hemen zaten, arayan arayana, hemen dönüş yapıp geri geldim. İnanılmaz derecede mutluyum. Önce tekrardan söylüyorum, Türk adaletine sonsuz teşekkür ediyorum. Dilan'ın sağlık durumu hiç iyi değil. Telefondan uzak kalacak, yapacağı ilk şey çocukları ile beraber uyumak olacak. Dilan'a telefon yasak" ifadelerini kullanmıştı.

Hilal Baldemir