Sinan Engin’den Yalova’ya övgü dolu sözler

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen seçimde Yalova Kent Konseyi Başkanı olarak seçilen Kenan Engin’in kardeşi ve Beşiktaş’ın efsanelerinden olan Sinan Engin, yorumcu olarak yer aldığı Beyaz Futbol programında Yalova’dan övgü dolu sözlerle bahsetti.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2024 16:05
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2024 16:05

Eski futbolcu, menajer ve ünlü futbol yorumcusu Sinan Engin, Yalova Kent Konseyi Başkanlığı’na seçilen abisi Kenan Engin’i oğlu Oğulcan ile birlikte Yalova’da ziyaret ederek tebrik etmişti. Burada Yalova’nın önde gelen isimleri ile akşam yemeğinde buluşan Sinan Engin; Yalova Ticaret ve Sanayi Odası heyeti ve iş insanları ile akşam yemeğinde buluşmuştu. Yemekte, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sercan Şık, Yönetim Kurulu Üyesi Tamer Yazıcı, Meclis Üyesi Köksal Ketenci, Genel Sekreter Taner Eriş, Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necati Erbul, Beyttürk Yapı Anonim Şirketi yetkilisi Engin Barman, Rota Grup Gıda İnşaat Petrol Ürünleri Ltd. Şti. yetkilisi Mustafa Sezer, Güleç Zahirecilik Hayvancılık Gıda Ltd. Şti. yetkilisi Halit Güleç ve Metropol Turizm İnşaat Ltd. Şti. yetkilisi Özgür Özevin de yer almıştı.

“Harika bir şehir olmuş’’

Yalova ziyaretinden sonra yorumcusu olduğu Beyaz Futbol programında Yalova’ya dair önemli ve övgü dolu sözler sarf eden Sinan Engin, Yalova’nın çok geliştiğini ve çok güzel bir şehir haline geldiğini ifade etti. Engin sözlerinde, ‘’Geçtiğimiz günlerde Yalova’ya gittim. Benden 2 yaş büyük olan abim var, Ertem de zaten kendisi ile görüşür ve konuşur. Kendisi Yalova Kent Konseyi Başkanı oldu, zaten Sanayi Odası’nda başkan yardımcısıydı. Biz de hafta içi Oğulcan’la birlikte gittik. Orada Yalova Belediye Başkanı olsun, STK’lar olsun hepsi bizlerle beraberdi, yemek yedik ve çok da güzel ağırlandım. Yalova çok güzel bir şehir olmuş, marinada yemek yedik gezdik kafelerde falan cidden İstanbul’a yakın harika bir şehir olmuş. Dostlarımızla birlikte güzel vakit geçirdik. Buradan Yalova Kent Konseyi Başkanı seçilen abimi tekrardan tebrik ediyorum, uzun zamandır gitmediyseniz eğer Yalova’yı gidin bir görün, ben yıllardır giderim Yalova’yı çok değişmiş gördüm’’ ifadelerine yer verdi. Sinan Engin’in bu sözleri, Yalova halkı tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı ve şehirdeki gelişmelerin daha da ivme kazanacağına dair umutları artırdı.

“Yalova’ya çok selamlar’’

Programın sunucularından Ertem Şener de Kenan Engin’i tebrik ederek selamlarını iletti ve Yalova tarafından sevilen bir isim olduğunu vurguladı. Şener sözlerinde, ‘’Kenan Engin gerçekten de çok çalışkan bir isim, kıymetli abime sevgilerimi saygılarımı sunuyorum ve kendisini tebrik ediyorum. Yalova tarafından da çok sevilen bir isim kendisi buradan bir kez daha hürmetlerimi ve saygılarımı gönderiyorum, Yalova’ya buradan çok selamlar gönderiyoruz’’ dedi.

Sinan Engin Kimdir?

Sinan Engin, 1964 tarihinde Trabzon’da doğmuş olup, 1974 yılında Beşiktaş altyapısında başladığı futbol kariyerinde 1981 yılında A takıma yükselmiştir. 1989 yılına kadar Beşiktaş forması giyen Engin, daha sonra Süper Lig’de Adana Demirspor, MKE Ankaragücü ve Sarıyer kulüplerinde forma giymiştir. Futbol kariyerini noktaladıktan sonra spor yorumculuğuna adım atan Engin, halen bir televizyon kanalında yorumculuk yapmaktadır. Sinan Engin, Yalova Kent Konseyi Başkanı Kenan Engin’in kardeşi olup, her iki isim de kendi alanlarında başarılı çalışmalarıyla tanınmaktadır. Bu anlamlı ziyaret, Yalova’da spor ve kent yönetimi alanındaki iş birliklerinin gelişmesine katkı sağlayacak nitelikte olmuştur.

Murat Can Aytemur