Silpagar'dan Recep Hacı'ya tam destek

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Çiftlikköy’de Recep Hacı’yı aday olarak açıklaması sonrasında yaptığı paylaşımda, ‘’ Recep Hacı kardeşimi tebrik ediyor her zaman yanında olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın’’ dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2024 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2024 14:41

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gerçekleştirmiş olduğu Yalova ziyaretinde, Yalovalılara adeta sürpriz yaptı. 19 Ocak 2024’te Yalova 90.Yıl Spor Salonu’nda gerçekleşen AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısında, Yalova’nın ilçe adaylarını açıkladı. Açıklanan adaylar arasında Çiftlikköy’ün adayı ise Doktor Recep Hacı oldu. Mevcut Başkan Ali Murat Silpagar sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak, AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Recep Hacı’ya desteklerini bildirdi.

Sipagar yapmış olduğu paylaşımda, ‘’Sevdamız olan Çiftlikköy’ümüzde Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti Genel Başkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın olurları, Çiftlikköylü hemşerilerimin destekleri ile 2014 yılında başlayan Belediye Başkanlığı hizmet serüvenimiz tam 10 sene sürdü. Bu süreçte tüm hemşerilerimiz ile bir olduk, birlikte diri olduk. AK Parti heyecanını ve AK Parti Belediyeciliğini alt yapısından üst yapısına sosyal belediyeciliğine kadar her alanda ilçemize yansıttık’’ dedi ve 10 yıllık başkanlık dönemi hakkında açıklamada bulundu.

‘’ Her zaman yanında olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın’’

Mevcut Başkan Silpagar yapmış olduğu paylaşımın devamında ise, ‘’ 31 Mart 2024 yerel seçimlerine Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile Uzm. Dr. Recep Hacı kardeşim partimizin Çiftlikköy belediye başkan adayı olarak gösterildi. Bu süreçte Belediye başkan adayımız Recep Hacı kardeşimi tebrik ediyor her zaman yanında olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Bizler Çiftlikköy'de kocaman bir aile olduk ve bu ailemizi hiç kimsenin bozmasına müsade etmedik, etmeyiz!’’ diyerek Recep Hacı’ya olan desteğini bildirdi.

‘’Rabbim yar ve yardımcımız olsun’’

Sözlerine devam eden Silpagar son olarak 2014 yılından günümüze kadar devam eden başkanlık dönemi adına teşekkürlerini iletti. Silpagar sözlerinde, ‘’ Halkımız tarafından 31 Mart 2019 tarihinden yeniden Çiftlikköyümüze hizmet verme şerefini bana veren halkımıza 31 Mart 2024 tarihine kadar bu şerefli görevi devam edeceğim. Her zaman desteklerini esirgemeyen aileme, mesai arkadaşlarıma, dostlarıma, tüm teşkilat mensubu arkadaşlarıma ve oyları ile beni şereflendiren halkıma şükranlarımı iletiyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur