SGK’dan emeklilere özel indirimler için 14 banka ile anlaşma!

Önceki gün SGK, önderliğinde “Türkiye Yüzyılı'nın Emektarları Projesi” kapsamında emekliler için 3 bin 700 firma ile anlaşma protokolü imzalanmıştı. SGK, bu kez ise 5'i kamu 9'u özel banka olmak üzere 14 banka ile 'Emekliler Yılı' protokolünü imzaladığını duyurdu. Buna göre, banka kartı/kredi kartı kullananlara özel indirimler, fırsat, promosyon ve çeşitli kampanya imkanları sağlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2024 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2024 15:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Emekliler Yılı” olarak ilan ettiği 2024 yılında SGK, emekli vatandaşlar için birçok farklı konuda çalışma yapmaya devam ediyor.

SGK, son olarak PTT ve Troy ile imzaladığı iş birliği protokolü ile emeklilerin 3 bin 700 firmadan indirimli ve kampanyalı şekilde hizmet alabilmesine olanak sağladı.

Sosyal Güvenlik Kurumu, (SGK) şimdi ise 14 banka ile 'Emekliler Yılı' protokolünü imzaladıklarını duyurdu.

İmzalanan bu yeni protokol ile emekliler yılında emeklilere özel birçok yeni indirim ve kampanya için seçenekler artırılmış oldu.

ÖZEL İNDİRİM, FIRSAT, PROMOSYON VE KAMPANYA İMKANI

Buna göre anlaşma sağlanan bankalar, kendi kurumlarına ait banka ve kredi kartlarını kullanan emeklilere özel indirim, fırsat, promosyon ve kampanya imkanı sunacak.

ANLAŞMA İMZALANAN BANKALAR

SGK yaptığı açıklamada emeklilere özel iş birliği yaptığı bankaları şu şekilde sıraladı:

PTT Bank, Vakıfbank, Halkbank, Ziraat Bankası, Ziraat Katılım, Denizbank, Kuveyt Türk, Türkiye Finans Katılım, Garanti Bankası, İNG Bank, Yapı Kredi, QNB Finansbank, Türk Ekonomi Bankası (TEB) ve Akbank.

Emekliler bu bankaların internet sitelerinden veya mobil bankacılık platformlarından sunulan hizmetleri, indirim ve kampanyaları sorgulayabilirler.

Hilal Baldemir