Rektör Bahçekapılı, mevkidaşı Rektör Oğurlu’yu ziyaret etti

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’yu ziyaret ederek, iş birliği imkanlarını değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2024 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2024 11:07

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’yu makamında ziyaret etti. Bu önemli ziyarette, iki üniversitenin akademik iş birliği ve ortak projeleri ele alındı. Ziyarete, Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay ve Prof. Dr. Fatih Satıl, Genel Sekreter Yemliha Yanar ve İlahiyat Fakültesi'nden Doç. Dr. Ahmet Ali Çanakcı da katıldı.

“Kurumlar arası iş birliği imkanları değerlendirildi”

Ziyaret sırasında heyet, kurumlar arası iş birliği fırsatlarını değerlendirdi ve ortak projelerin geleceğine dair fikir alışverişinde bulundu. Rektör Oğurlu, Yalova Üniversitesi Rektörü Bahçekapılı’na nazik ziyareti dolayısıyla teşekkür ederek, iki üniversite arasındaki iş birliğinin artarak devam etmesini temenni etti. Ziyaret karşılıklı hediyeleşmenin ardından hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Murat Can Aytemur