Prof. Dr. Naci Genç Rektör Bahçekapılı’yı ziyaret etti

Yalova Üniversitesi’nde de bir dönem hizmet veren Hoca Ahmet Yesevi Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Naci Genç, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’yı makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2024 05:43
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2024 05:43

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’ya anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi. Bir dönem Yalova’da hizmet vermiş olan şu anda Hoca Ahmet Yesevi Üniversitesi’nin Rektör Vekili olan Prof. Dr. Naci Genç, Yalova Üniversitesi’ni ziyaret ederek Rektör Bahçekapılı’yı makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen görüşmede, Yalova Üniversitesi Rektörü Mehmet Bahçekapılı, yeni görevinden dolayı Prof. Dr. Naci Genç'i tebrik ederken, iki üniversite arasında akademik iş birlikleri ve ortak projeler hakkında verimli görüşmeler gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Naci Genç misafirperverliğinden dolayı Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’ya teşekkürlerini iletirken, Rektör Bahçekapılı’da Prof. Dr. Naci Genç’e nazik ziyareti adına teşekkür etti ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gerçekleştirilen ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

Murat Can Aytemur