Paşakent ve Elmalık Yolunda yangın paniği

Paşakent Yolu ve Elmalık Yolu üzerinde çıkan ve kısa sürede yayılan yangınlara Yalova İtfaiyesi ekipleri müdahale etti. Yangında geniş bir alanda zarar meydana geldi

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2024 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2024 14:13

Edinilen bilgiye göre Yalova Paşakent Yolu kavşağında, otluk alanda çıkan yangın kısa sürede geniş bir alana yayıldı. Yangının fark edilmesi üzerine bölgeye itfaiye ekipleri hızla sevk edildi. Olay yerine gelen Yalova İtfaiyesi, yangına anında müdahale etti.

Yangının meydana geldiği alanın çevresinde düğün salonu gibi binaların bulunması, yangını söndürme çalışmalarını zamana karşı bir yarışa çevirdi. Yangının çevredeki binalara sıçrama ihtimali, o bölgede yaşayan vatandaşlarda büyük endişe meydana getirdi. Yangını korku dolu gözlerle izleyen vatandaşlar, ekiplerin yoğun mücadelesi sayesinde rahat bir nefes aldı.

Yaklaşık 1 saat süren çalışmaların ardından yangın, daha da yayılmadan kontrol altına alınarak tamamen söndürüldü. Olayda herhangi bir can kaybı, yaralanma veya mal kaybı yaşanmadı. Yangının çıkış nedeni ise yetkililer tarafından araştırılıyor.

Elmalık Yolunda da yangın çıktı

Paşakent Yolu kavşağında çıkan yangının ardından Yalova’da bir başka yangın haberi daha geldi. Elmalık Yolu üzerinde geniş bir alanda çıkan yangın, çevredeki vatandaşlarda büyük paniğe neden oldu. Yangının hemen yanında engellilere yönelik rehabilitasyon eğitimi veren bir okulun bulunması, durumu daha da kritik hale getirdi.

Yalova İtfaiyesi ekipleri, hızla olay yerine intikal ederek yangına müdahale etti. Ekiplerin yoğun çalışması sonucu yangın, çevredeki evlere ve okula sıçramadan kontrol altına alındı. Yalova İtfaiyesi’nin zamanında ve etkili müdahalesi, olası bir felaketin önüne geçti.