ÖZGE Projesi devam ediyor

YÖK ile İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü arasında imzalanmış olan iş birliği protokolü kapsamında hayata geçirilen Özel Güvenlik Eğitimlerini Geliştirme ve Alan/Branş Eğitimleri Projesi (ÖZGE) devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2024 16:28
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2024 16:28

YÖK ve İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolü çerçevesinde gerçekleştirilen Özel Güvenlik Eğitimlerini Geliştirme ve Alan/Branş Eğitimleri Projesi (ÖZGE), aktif bir şekilde devam ediyor. Yalova Üniversitesi Çınarcık Meslek Yüksekokulu Özel Güvenlik ve Koruma Bölümü öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Bayram Karakurt’un iki yıldır yer aldığı ÖZGE projesinde; özel güvenlik eğitimlerinde eğitim içerikleri, eğitici nitelikleri ve kullanılan eğitim materyallerinde kaliteyi artırma odaklı çalışmalara yer verilirken, proje komisyonunda Yalova Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Ankara üniversitesi, YÖK temsilcisi ve Emniyet yetkililerinden oluşan temsilcilerle birlikte 24-26 Mayıs 2024 tarihinde Aydın’da “Özel Güvenlik Eğitimlerini Geliştirme ve Alan/Branş Eğitimleri Çalıştayı” gerçekleştirildi.

ÖZGE projesi, özel güvenlik sektöründe önemli bir dönüşüm ve gelişim sağlamayı hedeflerken, projenin devam etmekte olan bu başarılı süreci, sektörün geleceği açısından umut verici adımlar atmaya devam ediyor.

Murat Can Aytemur