Özel Atakent Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Servisi açıldı

Yalova Özel Atakent Hastanesi, 24 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Servisini hizmete açtı. Doğumhaneye ise vefat eden Kadın Doğum Uzmanı Dr. Ahmet Zare’nin adı verildi

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2024 08:13
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2024 08:13

Yalova Özel Atakent Hastanesi, kadın doğum ve çocuk sağlığı alanında önemli bir adım atarak 24 yataklı yeni servisini törenle hizmete açtı. Açılışa Yalova Özel Atakent Hastanesi Başhekimi Dr. Bilgin Yurdakul, Yönetim Kurulu Üyesi Ömürcan Akkurt, Genel Müdür Hasan Topal, hastane doktorları ve davetliler katıldı. Törende konuşan Başhekim Bilgin Yurdakul, hastaneye eklenen yeni birimle birlikte sağlık hizmetlerini daha da geliştirdiklerini belirterek, “Hedefimiz hep daha ileriye gitmek” dedi.

"Beklentileri yükseltiyoruz"

Kurdele kesimi öncesinde konuşan Yurdakul, "Kadın doğum ve çocuk servisini hastalarımızın taleplerine göre oluşturduk. 24 yataklı, lüks odalarımızda VIP hizmet sunacağız. Kadın doğum bölümümüzde 4, çocuk servisimizde ise 2 hekimimiz hastalarımıza hizmet verecek. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. Dr. Ahmet Zare’nin adı doğumhaneye verildi

Törende ayrıca, Covid-19 nedeniyle 2020 yılında hayatını kaybeden Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Ahmet Zare’nin adı hastanenin doğum ünitesine verildi. Zare’nin ailesi de törene katıldı. Başhekim Yurdakul, Zare’nin hastane ve meslek hayatındaki özverisine dikkat çekerek, "Ahmet Zare’nin hatırasını yaşatmak için doğumhanemize onun adını verdik. Kendisini her zaman saygıyla anacağız" dedi.

Merhum Dr. Ahmet Zare’nin eşi Tülay Zare ise eşinin adının hastanede yaşatılmasından dolayı büyük bir gurur duyduğunu belirterek, “Eşim büyük bir fedakarlıkla mesleğini icra etti. Atakent Hastanesi’ni kendi evi gibi görüyordu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Yeni açılan Kadın Doğum ve Çocuk Servisi, hasta odalarının konforu ve sunduğu üst düzey sağlık hizmetleriyle bölgedeki önemli bir sağlık ihtiyacını karşılayacak.