Osman Kendir İl Başkanları Toplantısı için Ankara’daydı

İYİ Parti Yalova İl Başkanı Osman Kendir, Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu'nun başkanlığında Ankara’da gerçekleştirilen İl Başkanları Toplantısı’na katılım sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2024 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2024 15:10

İYİ Parti Yalova İl Başkanı Osman Kendir, Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu’nun başkanlığında Ankara’da düzenlenen İl Başkanları Toplantısı’na katıldı. Ankara’da yapılan bu olağan toplantıya, İYİ Parti’nin 81 il başkanı katıldı. Genel Başkan Dervişoğlu, açılış konuşmasında, partinin önümüzdeki dönemdeki hedeflerini ve stratejik planlarını anlatarak, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

Başkan Kendir, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu'nun liderliğinde; 81 İl başkanlarımızın katılımı ile olağan toplantımızı gerçekleştirdik. Ülkemizin dört bir yanını huzurlu yarınlara, aziz milletimizi hak ettiği Türkiye'ye kavuşturmak için tüm inancımız ve kararlılığımızla çalışmaya devam ediyoruz. Ülkemiz ve milletimiz için çıktığımız bu kutlu yolda; tüm gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur