Orhangazi heyetinden Rektör Bahçekapılı’ya anlamlı ziyaret

Bursa Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Lütfü Bakırdan, AK Parti İlçe Başkanı Gökhan Ulusu ve MHP İlçe Başkan Yardımcısı Abdullah Demir, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı'yı makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2024 04:21
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2024 04:21

Günden güne gelişen ve eğitim kalitesini üst seviyelere taşıyan bölgemizin önemli eğitim kurumlarından olan Yalova Üniversitesi ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Bursa’nın Orhangazi İlçesi Belediye Başkanı Bekir Aydın beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Lütfü Bakırdan, AK Parti İlçe Başkanı Gökhan Ulusu ve MHP İlçe Başkan Yardımcısı Abdullah Demir ile birlikte Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’yı makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen görüşmede, üniversitenin eğitim faaliyetleri hakkında istişarelerde bulundu ve Yalova Üniversitesi’nin bölgeye olan katkıları üzerine sohbet gerçekleştirildi. Görüşmenin devamında ise Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın üniversitenin bölgeye olan katkılarının önemini vurgularken, Rektör Bahçekapılı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti ve teşekkürlerini iletti.

Gerçekleştirilen görüşme toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile birlikte sona erdi.

Murat Can Aytemur