Okullar yeni eğitim yılına hazırlanıyor

Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, 2024/2025 eğitim ve öğretim yılına hazırlık çalışmalarını hızlandırdı. Okulları ziyaret ederek denetimlerde bulunan Akmeşe, gördüğü aksaklıkların hızla giderilmesi için talimatlar verdi

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2024 01:55
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2024 01:55

İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Şehit Kübra Doğanay İmam Hatip Ortaokulu ve Zübeyde Hanım Ortaokulu'nu ziyaret etti. Okullarda yapılan çalışmaları inceleyen Akmeşe, yeni eğitim öğretim yılında öğrencilere en iyi şekilde eğitim ortamı sunmak amacıyla yapılan hazırlıklar hakkında yöneticilerden bilgi aldı. Akmeşe, "Okullarımızı yeni ders yılına hazırlamak için hummalı bir çalışma yürütüyoruz” dedi.

Eğitim ortamları geliştiriliyor

Yalova'daki okulların yeni eğitim yılına hazır hale getirilmesi için kapsamlı bir çalışma programı yürütülüyor. Ziyaret ettiği okullarda eksikliklerin hızla giderilmesi için gerekli talimatları anında veren Akmeşe, "Amacımız, öğrencilerimize en iyi ve en güvenli eğitim ortamını sunmaktır. Bu doğrultuda tüm okullarımızdaki hazırlık çalışmaları devam ediyor” ifadelerini kullandı.