Müdür Akmeşe’den Garnizon Komutanı Göncüoğlu’na ziyaret

Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Karamürselbey Eğitim Merkezi Komutanı ve Yalova Garnizon Komutanı Tuğamiral Mehmet Tahir Göncüoğlu'nu makamında ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2024 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2024 16:22

Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Karamürselbey Eğitim Merkezi Komutanlığı’na atanan Tuğamiral Mehmet Tahir Göncüoğlu’na nezaket ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaret sırasında Akmeşe, 2024-2025 eğitim-öğretim yılına ilişkin bilgiler paylaşarak, Karamürselbey Eğitim Merkezi’nde yer alan Piyalepaşa İlkokulu'ndaki çalışmalar hakkında da detaylı bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tuğamiral Göncüoğlu, Karamürselbey Eğitim Merkezi’nde yürütülen askeri eğitimler ve diğer faaliyetler hakkında Akmeşe'ye bilgi sundu. Görüşme sırasında her iki taraf da eğitim alanındaki iş birliğini güçlendirme konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaretin anısına Akmeşe ve Göncüoğlu karşılıklı olarak hediyeler takdim ettiler. Görüşmenin ardından, Yalova Milli Eğitim Müdürü Akmeşe, Piyalepaşa İlkokulu’nu ziyaret ederek okul yöneticileri ile bir araya geldi ve süren eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.