Mehmet Gürel Bakan Vekilini makamında ağırladı

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakan Vekili Enver Hüseyin ile Radoviş Belediyesi Meclis Üyesi Enis Ömer’i makamında ağırlayarak Yalova ve Makedonya arasındaki sosyal, kültürel ve ekonomik ilişkilerin güçlendirilmesi konularında istişarelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2024 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2024 11:40

Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakan Vekili Enver Hüseyin ile Radoviş Belediyesi Meclis Üyesi Enis Ömer, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel'i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Yalova ve Kuzey Makedonya arasındaki sosyal, kültürel ve ekonomik bağların güçlendirilmesine yönelik istişarelerde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, "Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakan Vekili Enver Hüseyin ile Radoviş Belediyesi Meclis Üyesi Enis Ömer'i ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu ziyaret, iki ülke arasındaki bağların daha da güçlenmesi adına önemli bir adım," dedi.Ziyarette, önceki dönem Taşköprü Belediye Başkanı Nedret Gülen ve Bal-Göç Başkanı Lütfi Özgür de hazır bulundu. Başkan Gürel, "Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, ortak projelerle daha güzel yarınlarda buluşmayı diliyorum," diyerek konuklarına teşekkür etti.Görüşme sırasında, karşılıklı iş birliği ve gelecekte yapılabilecek ortak projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Bu tür ziyaretlerin, Yalova ve Kuzey Makedonya arasındaki ilişkilerin daha da pekişmesine katkı sağlayacağı belirtildi.