Marmara Motosiklet açılışını Başkan Yele gerçekleştirdi

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, ilçede yeni açılan işletmelerin açılışına katılarak hemşehrilerinin yanında olmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2024 02:20
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2024 02:20

Göreve geldiği günden itibaren vatandaşlar ile kurduğu yakın iletişim ve samimiyeti ile çalışmalarına devam eden Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, ilçede faaliyet gösterecek olan yeni işletmelerin açılışlarına katılarak mutlu günlerinde hemşehrilerinin yanında olmaya devam ediyor.

Başkan Yele bu kapsamda son olarak Çiftlik Mahallesi Sakarya Caddesi Çimenli Sokak no10/10 ‘da hizmet vermeye başlayan Marmara Motosiklet Bajaj Yetkili Satış Bayii açılışına katılım sağladı. Çiftlikköy'de açılan her yeni işletmenin, bölge ekonomisine olumlu etkiler sağlayacağına inanan Başkan Yele, bu tür girişimlerin ilçenin büyümesine ve istihdam olanaklarının artmasına önemli katkılar sağlayacağını belirtti.

Açılış sonrasında bir paylaşımda bulunan Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele sözlerinde, “Marmara Motosiklet Bajaj Yetkili Satış Bayii açılışına katılım sağladım. Firma Sahibi İlhan Dabakoğlu’na yeni işletmesi hayırlı olsun.” Diye belirtti. Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele'nin iş dünyasına ve girişimcilere verdiği destek halk gözünde de ilçenin sosyo-ekonomik yapısının güçlenmesine yönelik atılmış önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Murat Can Aytemur