Kuveyt İstanbul Başkonsolosu Mohammad S.A.S. Alsharji Yalova'da

Kuveyt İstanbul Başkonsolosu Mohammad S.A.S. Alsharji, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’yı makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2024 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2024 12:30
https://www.yalovahayat.com/

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Kuveyt İstanbul Başkonsolosu Mohammad S.A.S. Alsharji'yi makamında ağırladı. Ziyaret duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Dr. Hülya Kaya, Türkiye ve Kuveyt arasındaki ekonomik ve sosyal ilişkilerin güçlü olduğunu vurguladı. Vali Kaya, "Yalova ve Kuveyt arasında da bu ilişkileri daha da güçlendirebiliriz. Kuveytli yatırımcıları Yalova'ya davet ediyor ve her türlü iş birliği fırsatına açık olduğumuzu belirtmek istiyorum" dedi.

Kuveyt İstanbul Başkonsolosu Mohammad S.A.S. Alsharji, sıcak karşılama ve misafirperverlikten dolayı Vali Kaya'ya teşekkür etti. Alsharji, "Kuveyt ve Türkiye arasındaki dostane ilişkiler her geçen gün daha da güçleniyor. Yalova'nın potansiyelini görmek ve burada iş birliği fırsatlarını değerlendirmek bizim için çok önemli" şeklinde konuştu.

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileri ve gelecekteki iş birliği fırsatları üzerine yapılan görüşmelerle son buldu. Vali Kaya ve Başkonsolos Alsharji, iki ülke arasındaki dostluk ve iş birliğinin daha da derinleşeceğine dair umutlarını dile getirdi.