Koru Başkanı Kamil Yaman ‘’Çiftçiye desteğimiz devam edecek’’

Yalova İl Tarım ve Orman Müdürü Selçuk Yaman, Aronya Festivali’nin destekçilerini ziyaret ederek teşekkür belgelerini takdim etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Koru Belediyesini ziyaret eden Müdür Yaman, Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman’a belgesini takdim etti ve teşekkürlerini iletti.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2024 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2024 15:17

Yalova İl Tarım ve Orman Müdürü Selçuk Yaman, Aronya Festivali’nin destekçilerine teşekkür belgelerini takdim etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Koru Belediyesini ziyaret eden Müdür Yaman, Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman’a teşekkür belgesini sundu. Yalova Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Yasin Özaslan ve Öğretim Üyesi Dr. Yasin Yılmaz’da gerçekleştirilen ziyarette hazır bulundu. Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman burada yaptığı konuşmada, ‘’Çiftçimize olan desteğimiz kesintisiz devam edecek. Tarım, ekonomimizin belkemiğidir ve çiftçilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Yalova İl Tarım ve Orman Müdürü Selçuk Yaman ise, “Koru Belediyesi’nin festivaldeki katkıları, tarımsal kalkınma açısından büyük bir öneme sahip. Destekleriniz için teşekkür ederiz” şeklinde konuştu. Samimi bir sohbet ortamında gerçekleştirilen görüşme, geleceğe dönük istişareler ve fikir alışverişleri ile devam ederken, hatıra fotoğrafı çekilmesi ile birlikte son buldu.

‘’Katkı sunmaya hazır olduğumuzu belirttik’’

Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman, Yalova İl Tarım ve Orman Müdürü Selçuk Yaman’ın kendisine düzenlediği bu anlamlı ziyaret ve teşekkür belgesi sonrasında şu ifadelere yer verdi, ‘’Yalova Tarım ve Orman İl Müdürü Sn. Selçuk YAMAN, Yalova Üni. Öğretim Görevlisi Dr. Yasin Özaslan ve Öğretim Üyesi Dr. Yasin Yılmaz'ı Belediyemiz'de ağırladık. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Yalova Aronya ve Tıbbi Aromatik Bitkiler Festivaline Belediyemiz adına verdiğimiz desteklerden dolayı kurumumuza verilen Teşekkür Belgesi'ni aldık. Gerek il'imiz genelinde , gerekse beldemiz özelinde tarımı ve çiftçiyi destekleyecek projeler hakkında görüşlerimizi paylaşarak, yapılacak her türlü etkinliğe katkı sunmaya hazır olduğumuz belirttik. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.’’

Murat Can Aytemur