Kocadere Sahil Düzenleme Projesi, yakında ihaleye çıkıyor

Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, İl Özel İdaresi tarafından projelendirilen ve hayata geçirilecek olan ‘Kocadere Sahil Düzenleme Projesi’nin yakında ihaleye çıkacağını duyurdu. Soygüzel, proje sayesinde Kocadere’nin daha modern bir tatil beldesi olacağını ve ilin yaz turizmine katkı sunacağını söyledi

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2024 14:48
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2024 14:48

Yalova İl Özel İdaresi tarafından bir süredir çalışmaları süren Kocadere Sahil Düzenleme Projesi’nde sona gelindi. Proje yakında ihaleye çıkacak. Konuyla ilgili bilgi veren Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel Kocadere’nin tertemiz sahilini plaj, yürüyüş yolları, spor ve park alanları, çocuk oyun alanları, kafeterya, duş, WC gibi bölümleriyle yeniden hemşehrilerin ve Yalova’ya gelen misafirlerin hizmetine sunacaklarını belirtti.

Soygüzel, “Kocadere Sahil Düzenleme Projesi ile Yalova’da yeni bir turizm ve dinlence merkezi kazandırıyoruz. Bu proje, ilimizin doğal güzelliklerini koruyarak, yaşanabilir bir alan yaratmayı amaçlıyor” dedi.

Her alanda olduğu gibi turizmin güçlendirilmesine de katkı sunmak adına projeler üreterek hayata geçirdiklerini hatırlatarak, projenin ile hayırlı olmasını dileyen Soygüzel, “Turizm, ilimizin ekonomik ve sosyal gelişimine büyük katkı sağlayan bir sektördür. Bu nedenle, turizm potansiyelimizi artırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kocadere Sahil Düzenleme Projesi, bu çalışmalarımızın bir parçasıdır. Projenin ihalesi yakında yapılacak ve en kısa sürede tamamlanarak halkımızın kullanımına açılacaktır” diye konuştu.