Kenan Engin CHP il yönetimini ağırladı

Yalova Kent Konseyi Başkanı Kenan Engin, CHP İl Yönetimi'nden önemli isimlerle verimli bir görüşme gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2025 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2025 13:12

CHP İl Eğitim Sekreteri Didem Uyanık, Bilişim Sorumlusu Rıfat Özgün, STK Sorumluları Zafer Gürel ve Yalçın Özçelik, ayrıca Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Haydar Polat, Yalova Kent Konseyi Başkanı Kenan Engin’i ziyaret ederek tebriklerini ilettiler.

KALKINMA PROJELERİNİ GÖRÜŞTÜLER

Görüşme sırasında Yalova’nın mevcut sorunları, şehirde yapılması gereken iyileştirmeler ve kalkınma projeleri üzerine kapsamlı bir sohbet yapıldı. Görüşmede, Yalova'nın potansiyelinin tam anlamıyla kullanılabilmesi için işbirliğinin önemi vurgulandı. Şehirdeki STK'larla daha fazla koordinasyon içinde olunması gerektiği, halkla daha güçlü bağlar kurulmasının şehri daha yaşanabilir kılacağı ifade edildi.

HER ZAMAN DİYALOG HALİNDE OLACAĞIZ

Başkan Kenan Engin, Yalova'nın kalkınmasına yönelik projelerin hayata geçirilmesi için her zaman diyalog halinde olacaklarını söyledi. Yalova'nın geleceği için tüm paydaşlarla birlikte hareket etme kararlılığını yineledi. Birlikte güçlü bir Yalova için her zaman görüş alışverişinde bulunacaklarının altını çizdi.

Mustafa Turan