Karavan tutkunları, Kocaeli Karavan Fuarı'nda buluştu

Kartepe Fuarcılık ve Kocaeli MÜSİAD işbirliğiyle düzenlenen Doğu Marmara Karavan ve Turizm Tanıtım Günleri’nin 2’ncisi, 29 Mayıs Çarşamba günü başladı.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2024 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2024 14:50
https://www.yalovahayat.com/

İzmit, karavan ve tiny house tutkunlarının merakla beklediği bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Kocaeli Karavan Fuarı kapılarını bu yıl 29 Mayıs Çarşamba günü İntertex fuar alanında 45 firmanın katılımıyla açtı.

Karavan kültürü Türkiye'de giderek yaygınlaşıyor

Açılışa: Kartepe Fuarcılık Koordinatörü Uğur Meral, MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı İsmail Uslu, Gündoğdu Karavan sahibi Mahmut Mustafa Gündoğdu, Hunter Karavan sahibi Soner Tezulaş, Elma Karavan sahibi Ahmet İşgör, Mobs Karavan sahibi Yılmaz Ercan, Homy Tinehoues sahibi Çağla Atmaca katıldı. Fuarın açılışında konuşan yetkililer, karavan kültürünün Türkiye'de giderek yaygınlaştığını ve bu fuarın bu tutkuyu paylaşanları bir araya getirdiğini belirtti.

Tiny house ve karavanlar büyük ilgi gördü

Fuarın ilk gününde ziyaretçiler, geniş yelpazedeki karavan modellerini inceleme fırsatı buldu. İç ve dış tasarım detaylarıyla dikkat çeken karavanlar ve çok sayıda tiny house, gezi ve tatil planları yapanların dikkatini çekti. Fuar, birçok yerli firmanın yeni ürünlerini sergilemesiyle dikkat çekiyor. 2 Haziran Pazar gününe kadar ziyarete açık olacak fuarda karavan fiyatlarının standart paketleri ortalama 260 bin TL, full paketler ise ortalama 340 bin TL bandında değişiyor.

Ortalama tiny house fiyatları ise uzunluklarına göre 10 metre 1 milyon 250 bin TL, 9 metre 1 milyon 100 bin TL ve 8 metre 1 milyon TL şeklinde.

Serap Polat