Kafkas Festivali beyaz güvercinlerle sona erdi

Yalova Kuzey Kafkas Derneği tarafından düzenlenen 20. Yalova Uluslararası Kafkas Dans ve Müzik Festivali gerçekleştirilen kapanış gecesi ile sona erdi. Gecenin sonunda Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel ve protokol mensupları barışı simgeleyen beyaz güvercinleri gökyüzüne bıraktılar

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2024 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2024 10:25
https://www.yalovahayat.com/

Bu yıl 20’ncisi düzenlenen Uluslararası Kafkas Dans ve Müzik Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Adigey Cumhuriyeti, Dağıstan Cumhuriyeti, Karaçay-Çerkes ve Kabardey Balkar Cumhuriyeti dans gruplarının katıldığı festivalde göz kamaştıran dansları ile Yalovalılara unutulmaz anlar yaşatan ekipler, Barış Manço Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen kapanış gecesi ile Yalova’ya veda ettiler.

Muhteşem bir sahne düzenlemesi eşliğinde sahneye gelen ekipler Kafkasya’yı yansıtan rengarenk kıyafetler ve müziklerle danslarını sergilediler. Açık Hava Tiyatrosunu hınca hınç dolduran vatandaşlar ekipleri dakikalarca alkışladılar. Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel ile çok sayıda davetlinin de katıldığı gecenin sonunda protokol ve ekipler sahnede bir araya geldi. Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel ve protokol mensupları, barışı, özgürlüğü ve kardeşliği simgeleyen beyaz güvercinleri hep birlikte gökyüzüne bıraktılar.