Kadıköy'de trafik güvenliği için tedbir alınıyor

Kadıköy Belediyesi ekipleri, belde de bulunan kasisleri renklendirerek gerek araç gerekse de yaya trafiğini daha güvenli hale getirmeyi hedefliyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2024 07:52
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2024 07:52

Kadıköy Belediyesi vatandaşlar belde de yaşayan vatandaşların güvenliği için önemli bir adım daha attı. Belediye ekipleri belde de yer alan kasisleri detaylıca boyadı. Ekipler tarafından gerçekleştirilen renklendirme işlemi sayesinde, kasislerin dikkat çekecek şekilde netliği arttırıldı. Kadı Caddesi ve Ahmet Yesevi Caddeleri üzerinde yapılan bu önemli çalışma; gerek araç, gerekse de yaya trafiğini daha güvenli hale getirmeyi hedefledi. Kadıköy Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, kasislerin belirgin hale getirilmesi için gerçekleştirilen renklendirme çalışmasıyla sürücülerin ve yayaların dikkatleri üzerlerine çekilerek kazaların önüne geçilmesi amaçlanıyor. Ekiplerin yaptığı bu önemli düzenleme ile Kadıköy'ün ana arterlerindeki trafiğin daha güvenli bir hale getirilmesi planlanıyor.

Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, yapılan bu çalışmanın bölgedeki vatandaşların güvenliğine katkı sağlayacağını belirterek, sürücülerden ve yayalardan daha dikkatli olmalarını istedi. Bu tür önleyici tedbirlerin Kadıköy'de trafik güvenliği için atılan önemli adımların sadece bir parçası olduğunu vurguladı.

Murat Can Aytemur