Kadıköy’de asfaltlama çalışmaları hızla devam ediyor

Kadıköy Belediyesi, ana isale hattı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, beldedeki yolların en kısa sürede yenilenmesi için ekiplerin yoğun şekilde çalıştığını belirtti

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2024 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2024 15:15

Kadıköy Belediyesi, beldede süren ana isale hattı çalışmalarıyla birlikte bozulan yollarda başlattığı asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yolların bakımını hızla tamamlayarak vatandaşların mağduriyetini en aza indirmek isteyen ekipler, koordineli bir şekilde cadde ve sokakları yeniliyor. Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, çalışmaları yerinde inceleyerek anında müdahalelerde bulunuyor.

Başkan Tavşan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Amacımız, daha modern ve yaşanabilir bir Kadıköy inşa etmek. Ana isale hattı çalışmalarının bitmesiyle birlikte, bozulan yollarımızı hızla eski haline getiriyoruz. Ekiplerimiz 7/24 çalışarak, yollarımızı vatandaşlarımız için güvenli ve konforlu hale getirmeye devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Vatandaşlar ise Kadıköy Belediyesi'nin yürüttüğü çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Tavşan ve ekibine teşekkür etti. Bir mahalle sakini, "Yollarımız kısa sürede yenileniyor ve bu bizim için büyük bir kolaylık. Başkanımıza ve tüm ekibe teşekkür ediyoruz. Kadıköy her geçen gün daha da güzelleşiyor" dedi.

Asfaltlama çalışmalarının beldenin farklı noktalarında da devam edeceği ve vatandaşların yol sorunlarının en kısa sürede çözüleceği ifade edildi.