Kadıköy Belediyesi’nden İçme Suyu Kesintileriyle İlgili Açıklama

Kadıköy Belediyesi, Mali Müşavirler Caddesi ile Yalova sınırı arasındaki yerleşim yerlerinde yaşanan içme suyu kesintileri konusunda vatandaşları bilgilendirmek adına açıklamalarda bulundu. Yaşanan sıkıntıya Kadıköy Belediyesi’nin direkt müdahale imkanı olmadığı belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2024 11:56
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2024 11:56

Kadıköy Belediyesi, Mali Müşavirler Caddesi ile Yalova sınırı arasındaki yerleşim yerlerinde yaşanan içme suyu kesintileri konusunda açıklamalarda bulundu.

Belediye tarafından yapılan açıklamada, söz konusu bölgede içme suyu temininin Yalova Belediyesi tarafından sağlandığı ve bu nedenle içme suyu dağıtım hattı kontrolünün de Yalova Belediyesi'nde olduğu vurgulandı. Kadıköy Belediyesi'nin bu hat üzerinde doğrudan müdahale imkanının bulunmadığı ifade edildi.

‘’ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ’’

Kadıköy Belediyesi ilgili konuda yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi, ‘’Beldemiz Mali Müşavirler Caddesi ile Yalova sınırı arasındaki yerleşim yerlerinde içme suyu temini Yalova Belediyesince sağlanmaktadır. Mağduriyet yaşanmaması adına plansız kesintilerde Belediyemiz Yalova Belediyesi ile iletişime geçmekte ve problemin en kısa sürede çözülmesi için destek sağlamaktadır. Ancak içme suyu dağıtım hattı kontrolü kendilerinde olduğu için direk müdahale imkanımız bulunmamaktadır. Kesintilerin yaklaşık ne kadar zaman alacağı hususunda Yalova Belediyesinden bilgi edinilebilir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.’’

Murat Can Aytemur