Kabaklı Köyü'ndeki yangın 5 saatlik mücadeleyle söndürüldü

Çiftlikköy'e bağlı Kabaklı Köyü kırsalında çıkan yangın 5 saat süren bir çalışma sonrasında söndüldü. Yangında her hangi bir can kaybı, yaralanma yaşanmazken çevrede evleri bulunan vatandaşlar korku dolu anlar yaşadılar.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2024 13:50
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2024 13:50

Yalova'nın Çiftlikköy İlçesi Kabaklı Köyü kırsalında çıkan yangın, Yalova AFAD arama kurtarma ekipleri ile il genelindeki itfaiye ve orman ekiplerinin yoğun müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Kısmen yerleşim yerlerine ve zeytinlik bölgesine sıçrayan yangın, yaklaşık 5 saat süren çalışmalar sonucunda tamamen söndürüldü. Ekipler, yangının çevredeki yerleşim yerlerine zarar vermemesi için büyük çaba sarf ederken, çevrede yaşayan vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı.

Yangın sonrasında yapılan açıklamada, yangının daha fazla alana yayılmadan kontrol altına alınmasının büyük bir başarı olduğu belirtilerek, ekiplerin özverili çalışmaları sayesinde can kaybı ve ciddi mal kaybının önüne geçildiği vurgulandı. Yetkililer, vatandaşları ormanlık alanlarda daha dikkatli olmaya davet etti.