İYİ Parti’de A. Bahadır Ilgın Yalova Merkez İl Genel Meclis Aday Adayı oldu

İYİ Parti Yalova, 31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken, aday adaylarını açıklamaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2023 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2023 15:59
https://www.yalovahayat.com/

İYİ Parti Yalova seçimlere doğru ilerlerken İlk önce Yalova İli Altınova İlçesine bağlı olan Kaytazdere Belde Belediye Başkanı aday adayı olan Tarık Bağdat’ı açıklamıştı. Sonrasında ise Yalova Merkez İl Genel Meclis Üyeliği Aday Adaylığı müracaatında bulunan Ahmet Bahadır Ilgın’ı açıkladı.

İYİ Parti Yalova Merkez İl Genel Meclis Üyeliğine Aday Adayı olan Ahmet Bahadır Ilgın, İYİ Parti

Yalova İl Başkanlığı’nda kendisini tanıtmak adına yaptığı konuşmada,

 ‘’Yalova’mızın sorunlarına çözüm üretmek için buradayım’’

‘’1976 Erzincan doğumluyum, ilk, orta ve lise öğretimimi İskenderun’da tamamladıktan sonra 1993 ve 1998 yılları arasında Uludağ Üniversitesi Veterinerlik fakültesini okudum. Aynı yıllar arasında eğitim fakültesinde ilk öğretim öğretmenliği sertifikası aldım. 2000 yılında şahsıma ait Bahadır Veteriner Muayenehanesini açtım, hala daha işletmekteyim. Avrasya Kültür ve Şiir Edebiyat Derneği’nin şair üyesiyim. Uzun yıllar boyunca Yalova’da hizmet etmiş birisi olarak Yalova’nın köylerinde adım atmadığım bir nokta kalmadı diyebilirim, özellikle il genel meclis adaylığını seçme nedenim bu. Kurulduğu günden bu yana çeşitli kademelerinde görev aldığım Cesurlar Hareketi İYİ Parti’mden 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde İl Genel Meclis Üyeliği Aday Adaylığı sürecimi hepinizin huzurunda başlatmak istiyorum. Atamızın kenti Yalova’mızın sorunlarına çözüm üretmek için aday adayıyım.’’ Dedi.

İYİ Parti Yalova İl Başkanı Osman Kendir ise Ahmet Bahadır Ilgın’ın konuşmasını bitirmesi ardından yaptığı konuşmasında, ‘’Yalova İl Genel Meclis Üyeliği Aday Adaylığı başvurusunda bulunan, sevgili doktorumuz, Veteriner Ahmet Bahadır Ilgın’ı kutluyorum. Hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın.’’ Dedi.

Murat Can Aytemur