İTB Başkanı, Yalova OSB’yi ziyaret etti

Yalova Makine Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret eden TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İstanbul Ticaret Borsası (İTB) Başkanı Ali Kopuz, Yalova OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir tarafından konuk edildi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Özdemir, OSB konusunda konuğuna bilgiler verdi

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2023 01:14
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2023 01:14
https://www.yalovahayat.com/

Yalova OSB’nin ülke ekonomisine çok önemli katkılar sunacak önemli bir üretim üssüne dönüşeceğine olan inancını ifade eden TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İstanbul Ticaret Borsası Başkanı Ali Kopuz, Özdemir’le istişarelerde de bulundu. Yalova OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir ziyaretin anısına Kopuz’a bir hediye sundu. Ziyaretle ilgili olarak sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Başkan Özdemir, “TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İstanbul Ticaret Borsası Başkanı Ali Kopuz'u OSB'mizde ağırladık. Yapmış olduğumuz çalışmalar hakkında bilgiler verdik. Nazik ziyaretleri ve destekleri için kendilerine ve TOBB Yönetim Kurulu'na çok teşekkür ediyoruz” dedi.

MARKA Projesi başladı

Başkan Özdemir diğer yandan MARKA tarafından desteklenen Yeşil Dönüşüm Olgunluk Ölçümü Danışmanlık Programının da başladığını duyurdu.

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Özdemir, “Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) tarafından desteklenen güdümlü projemiz, Yeşil Dönüşüm Olgunluk Ölçümü Danışmanlık Programımız başladı. Hep söylediğimiz gibi biz yeşil ve dijital dönüşmüyoruz çünkü yeşil ve dijital doğduk zaten” ifadelerine yer verdi.