İstanbul ve Yalova arasındaki potansiyel birliktelikler konuşuldu

İstanbul Sanayi Odası 44.Grup Metal Aletler, Hırdavat ve Isı Cihazları Sanayii Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Süleyman Sedat Yapar Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nı (YTSO) ziyaret ederek YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek ve Başkan Yardımcısı Galip Atik ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2024 15:47
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2024 15:47

İstanbul Sanayi Odası 44. Grup Metal Aletler, Hırdavat ve Isı Cihazları Sanayii Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Süleyman Sedat Yapar, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nı (YTSO) ziyaret etti. Ziyaret sırasında, YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek ve Başkan Yardımcısı Galip Atik ile bir araya geldi. Burada gerçekleştirilen görüşmede; İstanbul ve Yalova arasındaki ticaret ve sanayi iş birliğini güçlendirme, yapılabilecek potansiyel birliktelikler üzerine görüşüldü ve karşılıklı bilgi alışverişinde bulunularak, bölgesel iş geliştirme fırsatları görüşüldü.

YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Yapar’a teşekkürlerini iletti. Yapar ise misafirperverliklerinden dolayı Başkan Demiryürek ve Başkan Yardımcısı Atik’e teşekkür etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ile birlikte son buldu.

Murat Can Aytemur