İstanbul’da havalimanı ve otogarda tatil dönüşü yoğunluğu yaşandı

İstanbul’da havalimanı ve otogarda tatil dönüşü yoğunluğu sürüyor. Kurban Bayramı tatilini İstanbul dışında geçiren vatandaşların kente dönüşüyle birlikte İstanbul’da havalimanları ve otogarda yoğunluk sürüyor. Kurban Bayramı tatili için İstanbul dışına gidenlerin kente dönüşleri sebebiyle İstanbul'da havalimanları ve otogarda yoğunluk yaşanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2023 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2023 10:45
https://www.yalovahayat.com/

Kurban Bayramı'nı memleketlerinde, tatil beldelerinde ve yurt dışında geçiren vatandaşların dönüşleri sebebiyle İstanbul Havalimanı'nda yoğunluk yaşanıyor. Özellikle iç hatlar gelen yolcu katında, yolcu yoğunluğu dikkat çekti. Valizlerini almak isteyen yolcular, bagaj bantlarının bulunduğu alanda kalabalığa neden oldu.

İstanbulluların kente dönüşleri nedeniyle Büyük İstanbul Otogarı'nda başlayan hareketlilik artarak devam ediyor. Yolcularını karşılamaya gelenler, otogarın giriş ve çıkış noktalarında yoğunluk oluşturdu. Kente gelen yolcu otobüslerinin tatilin son gününde artmasından dolayı peronlarda da zaman zaman otobüs ve insan yoğunluğu yaşandı.

Memleketinden dönen yolculardan bazılarının beraberinde kutu ve çuvallarda erzak getirdiği görüldü.

HABER/M. Tunç Tanrıverdi