İsrail’in vahşeti son bulmuyor! Önce soydu sonra kamyonlara bindirdi!

Siyonist İsrail ordusu Gazze’de sürdürdüğü saldırıları her geçen gün daha acımasız boyutlara taşıyor. Dünya basınında büyük yankı uyandıran İsrail zulmü aralıksız devam ediyor. İsrail askerleri son olarak yakaladıkları Filistinli erkekleri önce soyunmaya zorladı ardından da talimatlara uymayanları acımasızca katletti.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2023 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:21

Gazze Şeridi’ni tamamen enkaza çevirip tek bir yaşam belirtisi dahi bırakmayan İsrail bu kez de ele geçirdiği Filistinlilere tüm dünyanın gözü önünde işkence ediyor. İsrail askerleri Gazze’de yakaladıkları Filistinli erkekleri soyunmaya zorlayarak önce fotoğrafladı ardından kamyonlara bindirdi.

Beyt Lahya şehrinin sivilleri İsrail askerleri tarafından gözaltına alındı. Zorla kıyafetleri çıkarılan Filistinliler, toplu şekilde tutuklandı. Sokak ortasında yere yatırılan Filistinlilerin görüntüleri de kayda alındı.

İsrail zulmü bitmiyor

Cenevre merkezli Avrupa-Akdeniz İnsan Hakları İzleme Örgütü, saldırılar nedeniyle Birleşmiş Milletlere bağlı iki okula sığınan çok sayıda Filistinlinin dövüldüğünü ve eziyet gördüğünü söyledi.

İsrail askerleri, Filistinlileri, iç çamaşırları hariç, tüm kıyafetlerini çıkarmaya zorladı. Filistinliler, daha sonra kamyonlara bindirilerek, henüz bilinmeyen bir yere doğru götürüldü.

Filistinli 7 genç katledildi

Edinilen bilgilere göre Muhammed Al Rai adlı bir genç, İsrail'in küçük düşürücü emirlerine uymayı reddetmeleri nedeniyle, en az 7 Filistinli gencin ayrı olaylarda vurularak öldürüldüğünü gördüğünü açıkladı.

Al Araby gazetesi için çalışan gazeteci Diaa Al-Kahlot'ın da yakalananlar arasında olduğu bildirildi.

Gazze’de zulmün son tablosu

İsrail cephesinde 7 Ekim’deki saldırılarda 416'sı asker olmak üzere 1200 İsraillinin öldüğü, 5 bin 132 kişinin yaralandığı duyuruldu. İsrail ordusuna göre, Gazze Şeridi'ne düzenlenen kara saldırılarında 89, Lübnan sınırında ise 6 İsrail askeri öldürüldü.

Gazze’deki hükümetin aktardığı bilgilere göre, 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi’nde İsrail saldırılarında öldürülen Filistinlilerin sayısı 7 bin 112’si çocuk, 4 bin 885’i kadın olmak üzere 17 bin 177’ye yükseldi.

Hilal Baldemir