İmamoğlu’ndan seçim propagandası açıklaması!

Pazar günü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AKP’NİN İstanbul Belediye Başkan adayı olarak eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olan Murat Kurum’u açıklamasının ardından İBB Başkanı İmamoğlu sessizliğini bozdu. İmamoğlu seçim sürecine ilişkin, "Centilmence hareket edilmezse gerekli cevap verilir. Arkamda kimin koştuğuna bakmam önümde kıracağım rekorlara bakarım" dedi. İmamoğlu, bu seçimin 2019 seçiminden daha zor olacağını da ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2024 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2024 13:21

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, restorasyonu gerçekleştirilen Ataköy Baruthane yapılarının açılış töreninde konuşma gerçekleştirdi. "Biz iş yapıyoruz, icraat yapıyoruz, göz boyamıyoruz" şeklinde konuşan İmamoğlu, yerel seçimlere ilişkin de önemli mesajlar verdi.

İmamoğlu konuşmasında, "Siz-biz demeden hareket eden, insanlarına hizmet ederken ayrıştırmayan bir ekibiz. Bize tam da bunun tersi biçimde saldırıya geçenlere buradan söyleyeyim; size bu millet haddinizi 31 Mart 2024'te bildirecek" dedi.

İBB Başkanı İmamoğlu, programın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. AKP’den rakibi olan Murat Kurum'a ve seçim sürecine ilişkin konuşan İmamoğlu, "Siyasi ittifakın 2019'daki gibi olamayacağını, bu dönemin daha zor olacağını ifade ettim" dedi ve İstanbul ittifakı vurgusunu tekrarladı.

İmamoğlu konuşmasının devamında, "Centilmence hareket edilmezse gerekli cevap verilir. Arkamda kimin koştuğuna bakmam önümde kıracağım rekorlara bakarım" şeklinde konuştu.  

Hilal Baldemir