İller Bankası destekleri masaya yatırıldı

Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan İller Bankası Bursa Bölge Müdürü Ayhan Kayatürk'ü makamında ziyaret etti. Ziyarette beldede süren çalışmalar, hedeflenen projeler ve İller Bankası destekleri konuları da masaya yatırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2024 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2024 10:55

Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, İller Bankası Bursa Bölge Müdürlüğü görevine atanan Ayhan Kayatürk'ü makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Tavşan, Kadıköy Belediyesi'nde sürdürülen çalışmalar, hayata geçirilmesi planlanan projeler ve bu projeler için İller Bankası'ndan kaynak sağlanması konularında istişarelerde bulundu.

"İş Birliği İçinde Güzel Projelere İmza Atacağız"

Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, ziyarette yaptığı konuşmada, "İller Bankası Bursa Bölge Müdürümüz Ayhan Kayatürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Yeni görevinde kendisine başarılar diler, iş birliği içerisinde güzel projelere imza atmayı temenni ederiz. Bu vesileyle nazik misafirperverliği için kendisine teşekkür ederiz" dedi. Tavşan, ayrıca Kadıköy Belediyesi'nin yürüttüğü çalışmalar ve gelecekteki projeler hakkında da bilgi verdi.

"Belediyelere Finansman Sağlıyoruz"

İller Bankası Bursa Bölge Müdürü Ayhan Kayatürk, Tavşan'ı makamında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İller Bankası olarak bölgesel gelişimi destekliyoruz. Belediyelere finansman sağlayarak birçok hizmetin ve projenin hayata geçirilmesine imkan tanıyoruz. Kadıköy Belediyesi ile de bu yönde iş birliği yapmaktan mutluluk duyacağız" ifadelerini kullandı.

Görüşme sırasında, Yılmaz Tavşan ve Ayhan Kayatürk, hükümetin aldığı karar doğrultusunda belediyelerin SGK borçlarının İller Bankası paylarından kesilerek ödenmesi konusunda da istişarelerde bulundu.

İş Birliği ve Gelecek Projeler

Ziyaretin sonunda Başkan Tavşan, "Kadıköy Belediyesi olarak, İller Bankası ile iş birliği içerisinde çalışmaktan ve ortak projeler geliştirmekten memnuniyet duyacağız. Bölgesel kalkınma için birlikte önemli adımlar atacağımıza inanıyorum" dedi. İller Bankası Bursa Bölge Müdürü Ayhan Kayatürk ise, "Bu nazik ziyaret ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Belediyelere destek vermeye ve bölgesel gelişimi sağlamaya devam edeceğiz" diye konuştu.