İl Milli Eğitim Müdürü Akmeşe, Yeni Eğitim Yılı Hazırlıklarını İnceledi

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Armutlu ilçesindeki okullarda yeni eğitim öğretim yılı hazırlıklarını yerinde inceledi.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2024 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2024 13:45

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, yeni eğitim öğretim yılına hazırlık çalışmaları kapsamında Armutlu ilçesinde bulunan okulları ziyaret etti. İlçe ziyaretine Armutlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile başlayan Akmeşe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Gökhan Cicim ile bir araya geldi.

Ziyaret sırasında, dönüşüm süreçleri tamamlanan ve meslek lisesi öğrencileri için yeni alan-dal atölyeleri kurulan Armutlu Anadolu İmam Hatip Lisesi, Armutlu Çok Programlı Anadolu Lisesi, Vilayetler Birliği Hafize Sakız Anaokulu ve Fıstıklı İlk ve Ortaokulu'nun hazırlıkları gözden geçirildi.

Akmeşe, öğrenci etkinliklerine katıldı

Yaz okuluna devam eden öğrencilerin etkinliklerine de katılan Akmeşe, öğrencilerin tatil dönemindeki öğrenme ve sosyal faaliyetlerini yerinde gözlemleme fırsatı buldu. Okul yöneticileriyle yaptığı toplantılarda, eğitim süreçleri, hazırlık çalışmaları ve öğrenci ihtiyaçları hakkında detaylı bilgi alan Akmeşe, yeni eğitim yılına hazırlıkların eksiksiz ve başarılı bir şekilde tamamlanmasını sağlamak amacıyla gerekli görülen düzenlemeleri ve iyileştirmeleri belirledi.

Murat Can Aytemur