Hande Erçel'den İtalya plajlarında bikini şov

Ünlü iş insanı Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Hande Erçel bu kez sevgilisiyle İtalya tatilinde kadraja girdi. Sevgilisi Hakan Sabancı ile İtalya plajlarında keyif yapan Erçel, bikinili pozlarıyla mest etti. İşte Hande Erçel’in iddialı pozları...

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2023 18:15
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2023 18:15
https://www.yalovahayat.com/

Son dönemlerin yıldızı parlayan oyuncuları arasında olan Hande Erçel yaşadığı aşkla da adından sıkça söz ettiriyor. Cemiyet hayatının gözde ve çapkın isimleri arasında gelen Hakan Sabancı bu kez gönlünü güzel oyuncu Hande Erçel’e kaptırdı. İlişkilerini bir süre gözlerden uzak gizli saklı yaşayan çift son zamanlarda başta davetler olmak üzere her ortamda el ele kameralar karşısına çıkıyor

Geçtiğimiz günlerde Hande Erçel sevgilisi Hakan Sabancı ile bir düğüne katılmıştı ve bu düğün sayesinde Erçel, Sabancı’yı ailesine sokmuştu.

Düğünde çektirdiği kareleri yayınlayan Hande Erçel, Hakan Sabancı ile ilk kez fotoğraf paylaşmıştı. Erçel, adeta Hakan Sabancı'ya aşkını haykırmıştı.

Paylaştığı her fotoğrafta gözlerinin içi gülen Hande Erçel’in paylaşımları hayranları tarafından Hakan Sabancı’ya çok aşık yorumlarıyla doldu taştı.

Geçtiğimiz günlerde Erçel ile Sabancı, birlikte Coldplay konserini izledi. Konserde aşka gelen sevgililer sosyal medya hesaplarında ilk kez birlikte paylaşım yaptı. Hakan Sabancı, Hande Erçel'in dans ettiği anları yayınlarken, ünlü oyuncu sevgilisine sarıldığı kareyi takipçileri ile paylaşmıştı.

Hande Erçel’in konser tarzı hayranları tarafından çok beğenildi. Yaptığı paylaşımlar beğeni yağmuruna tutuldu.

Son olarak sevgilisi Hakan Sabancı ile gezmelere doymayan Hande Erçel, şimdi de soluğu İtalya'da aldı. İtalya tatilinden bol bol paylaşım yapan Hande Erçel kusursuz fiziğiyle ve zevkli bikini seçimleriyle yürek hoplattı.

Portofina'da ardı ardına yeni karelerini paylaşan Erçel, plajlarda fit fiziğiyle boy gösterdi.

Hande Erçel’in sosyal medya hesabından yaptığı bikinili tatil pozları çok kısa süre içerisinde hayranları tarafından 1 milyona aşkın beğeni aldı.

HABER/Hilal Baldemir