Haluk Levent, Yeşil Yalovaspor’un dayanışma gecesine damga vurdu

Yeşil Yalova Spor Kulübü, Sanatçı Haluk Levent ve Ender Balkır’ın katılımıyla gerçekleştirdiği dayanışma gecesinde dikkat çekti. Kulüp Başkanı Yalçın Oruç, etkinliğe katılım sağlayan herkese teşekkürlerini sundu.

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2024 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2024 11:22

Yalova halkının büyük bir ilgi gösterdiği dayanışma gecesinde Barış Manço Amfi Tiyatro sahnesi tıklım tıklım dolarken Yalova İl, İlçe ve Belde Belediye Başkanları da hep birlikte dayanışma gecesinde yerini aldı.

Sanatçı Ender Balkır ve Haluk Levent’in sahne aldığı gecede konuşma yapan Yeşil Yalova Spor Kulüp Başkanı Yalçın Oruç, “Barış Manço Amfi tiyatro sahnesinde gerçekleştirdiğimiz dayanışma gecemizde bizlere destek olan değerli iş adamı Ali Demirhan ve Halil İbrahim Demirhan’a, bilet alarak bu kulübü bağrına basan değerli Yalova halkımıza, Belediye Başkanlarımıza, ilimiz firmalarına teşekkür ediyoruz.

Bizler bu tip organizasyonlarımızı belirli aralıklarla gerçekleştireceğiz. Yalova bu gece ne kadar birlikte olduğumuzu bir kez daha göstermiş oldu. Sizlerin de desteğiyle ilimizi 3. Ligde temsil edeceğiz” diye konuştu.

Dayanışma gecesine katılım sağlayanlar arasında bulunan Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel ise, “Yeşil Yalovaspor’un düzenlediği dayanışma gecesinde ülkemizin en güçlü seslerinden birini, değerli sanatçımız Haluk Levent’i Yalova’mızda ağırladık. Bu güzel gece için spor kulübümüze, kulüp başkanımıza, yönetimimize ve sanatçımız Haluk Levent’e teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

M. Tunç Tanrıverdi