Hacer Sofu için gıyabi cenaze namazı kılındı

Kutsal topraklarda hac görevini ifa ettiği sırada geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybeden Hacer Sofu (70) için Merkez Camisi’nde Öğlen Namazı’na müteakiben gıyabi cenaze namazı kılındı.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2023 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2023 14:25
https://www.yalovahayat.com/

İHA Yalova İl Temsilcisi Erhan Erdoğan’ın kayınvalidesi, eşi gazeteci Güldaniye Erdoğan’ın annesi Hacer Sofu hac vazifesini yapmak üzere gittiği kutsal topraklarda kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Yalova’nın Çiftlikköy ilçesi 500 Evler Mahallesi sakinlerinden Hacer Sofu, hac ibadetini yapmak üzere Kurban Bayramı öncesinde kutsal topraklara gitmişti. Sofu, ibadetini yaptığı sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Hacer Sofu, şehit kabul edilerek kılınan cenaze namazı sonrasında Mekke'deki Cennet-ül Mualla Mezarlığı'na defnedildi.

Merhume Hacer Sofu için Yalova’da da gıyabi cenaze namazı kılındı. Gazeteci çift Erhan ve Gül Erdoğan çiftini Yalova Valisi Muammer Erol ve meslektaşları da yalnız bırakmadılar. Merkez Camisi’nde öğlen namazına müteakiben Hacer Sofu için gıyabi cenaze namazı kılındı. Biz de Yalova Hayat Ailesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet, Erhan ve Gül Erdoğan çifti ile sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

HABER/M. Tunç Tanrıverdi