Grafik ve Fotoğraf Sergisi göz kamaştırdı

Yalova Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik ve Fotoğraf Alanı öğrencileri tarafından çekilen fotoğraflar, grafik tasarım ve resim çalışmalarının yer aldığı sergi, Yalova Kent Müzesi’nde açıldı

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2024 14:22
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2024 14:22
https://www.yalovahayat.com/

2023/2024 yılı eğitim ve öğretim sezonunun kapanmasına sayılı günler kala okulların yıl sonu sergileri de kapılarını aralamaya başladı. Bu çerçevede Yalova Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik ve Fotoğraf Alanı öğrencilerinin yıl boyunca yaptıkları çalışmaların yer aldığı sergi de düzenlenen törenle açıldı. Sergide fotoğraf çalışmaları, grafik tasarım çalışmaları ile resim çalışmaları görücüye çıktı.

Yalova Kent Müzesi’nde düzenlenen serginin açılış kurdelesini Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Yalova Kültür ve Turizm İl Müdürü Ziya Karatekin ve Yalova Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Fatih Olğun birlikte kestiler. Ardından sergiyi gezen Akmeşe ve Karatekin, sergide eserleri yer alan öğrencilerle sohbet ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldılar.

Öğrencilerin çok güzel çalışmalarının sergide yer aldığını görmekten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Akmeşe, emeği geçen herkesi kutladı.