Gözler kabine toplantısında

Bugün 15.10 itibariyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'na başkanlık ediyor. Toplantının ana başlıklarında Soçi ziyareti ve Tahıl Koridoru Girişimi yer alırken aynı zamanda AK Parti’nin seçim sürecinde verdiği vaatler kapsamında bulunan gençlere ilk teknolojik eşya alımında vergi muafiyetinin detayları ele alınacak.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2023 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2023 15:41
https://www.yalovahayat.com/

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün saat 15.10 sularında Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde toplandı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen toplantıda, Soçi ziyareti, gençlere ilk teknolojik eşya alımında vergi muafiyetinin yanı sıra birçok kritik konunun ele alınması bekleniyor. Toplantı sonrası Recep Tayyip Erdoğan’ın toplantıda alınan kararları açıklaması bekleniyor.

İlginizi çekebilir / Bakan Tekin’den yemek ve servis ücretlerine ilişkin açıklama

İlginizi çekebilir / Dünya Basını Filenin Sultanları’nı konuşuyor

Kabine Toplantısında ele alınacak konular

Toplantının başlıca konularından biri Recep Tayyip Erdoğan’ın Soçi ziyareti olacak. Başkan Erdoğan'ın Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşmesinin detayları her yönüyle ele alınacak.

Ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yoğun diplomasi trafiği de toplantının gündeminde olacak. Erdoğan 9-10 Eylül'de Hindistan'daki G20 Liderler zirvesine katılacak daha sonra 17-21 Eylül'de gerçekleştirilecek olan Birleşmiş Milletler Genel Kurulu için Amerika Birleşik Devletleri'ne hareket edecek.

Hilal Baldemir