Gölge Meclisim 2023 sertifika programı düzenlendi

Uluslararası Kadın ve Toplumsal Gelişim Derneği (KATFA-DER) tarafından düzenlenen ve Yalova Üniversitesi, Yalova Üniversitesi Kadın ve Aile Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (YÜKAM), Yalova Belediyesi, Yalova İl Özel İdaresi, Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Yalova Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin paydaşı olduğu Gölge Meclisim 2023 sertifika programı gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2023 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2023 12:27

Gerçekleştiren programa AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Yalova Üniversitesi Rektörü Mehmet Bahçekapılı, İl Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Arif Laçin, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıduman, İl Turizm Kültür Müdür Yardımcısı Semra Barkır, Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir, Kent Konseyi Genel Sekreteri Erkan Çetintaş, İyi Parti Yalova İl Başkanı Osman Kendir ve Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Fatih Ayaz’da katılım sağladı.

AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, gerçekleştirilen program sonrasında, ‘’ Uluslararası Kadın Toplumsal Farkındalık ve Aile Derneği ve Yalova Kent Konseyi Gençlik Meclisi ortaklığında, Yalova Valiliği, Yalova Belediyesi, Yalova Üniversitesi ve Yalova İl Özel İdaresi iş birliği ile düzenlenen “Siyaset Akademisi: Gölge Meclisim Projesi” programındaydık.

Gençlerin, kadınların siyasete ve karar alma mekanizmalarına aktif katılımınının desteklenmesi amacıyla düzenlenen programın ilk sunumunu gerçekleştirdik.’’ Diye belirtti.

Aynı zamanda Gölge Meclisim 2023 Sertifika Programında, Çınarcık Meslek Yüksek Okulu Yerel Yönetimler Bölümü öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Volkan TOPÇU ile bölümde görevli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Salih BATAL konuşmacı olarak yer alırken, Yerel Yönetimler Bölümü öğrencileri de programda dinleyici olarak yer aldı.

Murat Can Aytemur