Gençlik Otobüsü ekibinden Vali Kaya’ya ziyaret

Avrupa ziyaretlerini tamamlayan Türkiye Gençlik Otobüsü ekibi, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya'yı makamında ziyaret etti. Ziyarete, Gençlik Otobüsü Koordinatörü Maksut Coşkun Dokunulmaz ve projede yer alan öğrenciler de katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2024 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2024 16:15

MCD Gençlik Ajansı tarafından başlatılan ve gençlerin dünya vizyonu kazanmalarını hedefleyen Gençlik Otobüsü projesi, yıllardır gençlere hizmet veriyor. Avrupa turunu başarıyla tamamlayan ekip, Yalova'ya dönerek Vali Kaya'ya projeleri hakkında bilgi verdi.

Vali Dr. Hülya Kaya, gençlerin farklı kültürleri tanımalarının ve bu sayede kendilerini geliştirmelerinin önemini vurgulayarak, "Gençlik Otobüsü gibi projeler, gençlerimizin dünya vizyonu kazanmaları için büyük bir fırsat sunuyor. Gençlerimizin bu tür deneyimlerle kendilerini geliştirdiklerine inanıyorum" dedi.

MCD Gençlik Ajansı Başkanı Maksut Coşkun Dokunulmaz ise projeyle ilgili bilgi verirken, "Amacımız, gençlerimize dünya vizyonu kazandırmak, kültürlerarası etkileşim sağlamak ve onların kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak. Gençlerimizin hayallerine ulaşmaları için onlara yol göstermeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Ziyaret, projeyle ilgili karşılıklı fikir alışverişi ve gelecekte yapılabilecek çalışmaların değerlendirilmesiyle son buldu.