Ev sahibi sosyal medyada paylaştı: Pucca’nın taşındığı evin son hali şoke etti!

Sosyal medyada Pucca takma adıyla tanınan yazar Selen Pınar Işık, geçtiğimiz aylarda ev sahibiyle yaşadığı sorunlarla gündeme gelmişti. Kirasını aylardır ödemediği için ev sahibiyle mahkemelik olduğu daireden taşınan Işık'ın evi kullanılmaz halde bıraktığını söyleyen ev sahibi, "Ben kurtuldum ama yeni ev sahibine gerçekten çok üzülüyorum" dedi. O görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2024 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2024 13:11

Pucca ismiyle uzun yıllardır tanınan ve birçok kitabı bulunan fenomen yazar Selen Pınar Işık’ın ev sahibi Jale Tuncer, şubat ayında, Pucca’nın kirasını 16 aydır ödemediğini ve eve de zarar verdiğini sosyal medyadan duyurmuştu.

Jale Tuncer tarafından mahkemeye taşınan olayın medyaya yansımasının ardından bu kez de ünlü oyuncu Tuba Ünsal’dan bir açıklama geldi.

EV SAHİPLERİYLE BİRBİRİNE GİRDİ: AYLARCA KİRA ÖDEMEDEN OTURDU

Ünsal, Pucca'nın daha önce kendi evinde kiracı olduğunu ve kendisine de aylarca kira ödemeyip, evine zarar verdiğinden bahsetti.

Ünsal, "Yıllarca benim evimde kiracımdı Pucca/Pınar. Evimi mahvetti demek az kalır sanırım yaşadığı tüm travmaların cezasını eve kesti, o kadar kötüydü durum. Aylarca kira ödemedi, haber bile vermeden evi boşalttı." şeklinde konuştu.

O ana kadar sessizliğini koruyan Pucca ismiyle bilinen Selen Pınar Işık, Tuba Ünsal’ın açıklamasına yanıt verdi ve ‘Yasal hakkımı kullanacağım.’ dedi.

EVİN SON HALİN GÖRENLERİ ŞOKE ETTİ!

Yaşanan bu skandalların ardından bir süredir üstü kapanan konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Pucca evden çıktıktan sonra ev sahibi Jale Tuncer evi kontrol etmeye giderek Pucca'nın arkasında bıraktığı hasarı sosyal medyada gösterdi.

Tuncer, paylaştığı fotoğraflara ise şu notu düştü;

''Çok sevgili @PuCCaa‘dan geriye kalanlar. Ben kurtuldum ama yeni ev sahibine gerçekten çok üzülüyorum. Fotoğrafların ve videoların, evime verdiği zararların hepsini burada paylaşacağım!''

"BUNU AÇIKLAYIP AÇIKLAMAMA KONUSUNDA KARARSIZ KALDIM"

Öte yandan geçtiğimiz şubat ayında kendisine "Bipolar duygulanım bozukluğu" teşhisi konduğunu duyuran Pucca, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Burada sadece beni seven insanlar olduğunu düşünerek paylaşım yapacağım. Uzun zamandır mental olarak çökmüştüm, çoğunuz biliyorsunuz. Bunu açıklayıp açıklamama konusunda da kararsızım aslında sonra üstüme yapışıp her konuda 'Bunu kullanabilirler mi?' diye düşünüyorum. Ama benim gibi insanlarla da konuşup neler yapabiliriz ya da yapabilirim? Birbirimizi destekler miyiz? Belki işe yarar. Ben en fazla gerizekalıyım diye düşünürken Bipolar teşhisi konuldu. Üzgün müyüm, bazı şeylerin nedeni netleşti mi? Ne hissettiğimi bilmiyorum. İç içe geçmiş başka mental sorunlarımla keşke daha önce tedaviye başlasaymışım diyorum. Neyse öyle işte... Arada burayı not defteri gibi kullanırım, derdimi anlatırım. Bir de Marilyn de Bipolardı. Keşke kendimi bu kadar özdeştirmeseymişim."

Yaklaşık 1 ay hastanede yatarak tedavi gören Pucca Nisan ayında hastaneden taburcu olduğunu duyurmuştu.