Erdem Timur, Gürel’e konuk oldu

Galatasaray eski yöneticilerinden NEF Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Erdem Timur, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’i makamında ziyaret etti

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2024 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2024 16:22

Timur’u kapıda karşılayan ve makamında ağırlayan Başkan Gürel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Yalova, Yalova Belediyesi ve Yalova’nın sahip olduğu potansiyeller hakkında bilgiler verdi. Yalova’nın 3 büyük metropolün ortasında yüzde 60’ı ormanlarla kaplı, tarihin, doğanın ve turizmin birleştiği nezih bir il olduğunu dile getiren Gürel, Sabiha Gökçen Hava Limanı sayesinde ilin ulusal ve uluslararası ulaşım sorununun da bulunmadığını belirtti.

NEF Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Erdem Timur ise Yalova’nın butik bir il olarak kendisini geliştirmeyi sürdürdüğünü dile getirdi. İlin her yere yakınlığının, doğayla içiçe olmasının ise cazibesini daha da arttırdığını belirten Timur, bu avantajlarının Yalova’yı her anlamda bir çekim merkezi haline getirdiğini belirtti.

Belediye çalışmaları hakkında da konuğuna bilgiler veren Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel ziyaretinin anısına iş insanı Erdem Timur’a üzerinde adının yazılı olduğu Yalova kağıdı hediye etti. Gürel ve Timur ardından bir süre daha istişarede bulundular.