Erbul Samanlı Spor’a başarılar diledi

Samanlı Spor Kulüp Başkanı Erkan Aydoğar ve Kulüp Yöneticisi Osman Pehlivan, Yalova Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Necati Erbul’u makamında ziyaret etti. Erbul, Samanlı Spor’a başarılar diledi.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2024 16:09
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2024 16:09

Samanlı Spor Kulüp Başkanı Erkan Aydoğar ve Kulüp Yöneticisi Osman Pehlivan, Yalova Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Necati Erbul’u makamında ziyaret etti. Ziyarette, Samanlı Spor’un faaliyetleri ve hedefleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Necati Erbul, Samanlı Spor’a olan desteklerini dile getirerek, kulübe başarılar diledi. Erbul, sporun önemine ve gençlerin spora yönlendirilmesinin gerekliliğine vurgu yaparak bir kez daha spora ve sporcuya destek verilmesi yönünde vurgu yaptı. Görüşmenin devamında ise Kulüp yönetimi, Erbul’a atkı ve üzerinde adının yazılı olduğu 77 numaralı bir forma hediye etti. Erbul ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, kulüp yöneticileri de Erbul’a misafirperverliği ve hoş sohbeti adına teşekkürlerini iletti. Ziyaret toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile birlikte son buldu.

‘’Samanlı Spor’a başarılar dileriz’’

Gerçekleştirilen ziyaret sonrasında bir paylaşımda bulunan, Yalova Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Necati Erbul, Samanlı Spor’un ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve sözlerinde, ‘’Samanlı Spor Kulüp Başkanı Erkan Aydoğar ve Kulüp Yöneticisi Osman Pehlivan ziyaretimize geldi. Nazik hediyeleri için kendilerine teşekkür eder Samanlı Spor’a bu sezon oynayacakları 1. Amatör liginde başarılar dileriz’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur