En Başarılı İSG Merkezi ödülü Yalova’ya geldi

2009 yılından itibaren Yalova’da hizmet vermeye başlayan, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Üyesi Umut OSGB Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi, “Yılın En Başarılı İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim ve Danışmanlık Merkezi” seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2024 00:18
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2024 00:18

İş Sağlığı ve Güvenliği ve Çevre Danışmanlığı kapsamında 2009 yılından itibaren Yalova’da hizmet vermeye başlayan, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Üyesi Umut OSGB Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi, bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Marka ve Prestij Ödülleri kapsamında “Yılın En Başarılı İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim ve Danışmanlık Merkezi” ödülüne layık görüldü. Umut OSGB'nin uzun yıllara dayanan deneyimi ve yüksek standartlardaki hizmet kalitesi, bu prestijli ödülle taçlandırıldı.

Yalova'nın bu önemli ödülle bir kez daha dikkat çekmesi, bölgenin iş sağlığı ve güvenliği alanında önemli isimlerle, ne kadar büyük bir potansiyele sahip olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

‘’TEBRİK EDİYORUZ’’

YTSO tarafından konu ile alakalı olarak yapılan açıklamada, ‘’15. Yılında bu özel ödüle layık görülen şirket yetkilisi Uğur Daban ve tüm firma çalışanlarını tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz’’ ifadelerine yer verildi.

Murat Can Aytemur