Emniyet Müdürü Ümit Bitirik Taha’yı makamında ağırladı

Yalova İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, jandarma komando olmak isteyen Taha’yı makamında ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2025 20:38
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2025 20:38

Kente suçlulara göz açtırmayan Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, yürüttüğü sosyal faaliyetlerle de büyük alkış topluyor. Yalova İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, jandarma komando olmak isteyen Taha’yı makamında ağırladı. Taha ile emniyet teşkilatıyla ilgili tecrübelerini paylaşan Ümit Bitirik ayrıca birikimlerini de aktardı.

TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

Ümit Bitirik ile buluşmasının ardından emniyet müdürlüğünün farklı birimlerini de ziyaret eden Taha polis abilerinden bilgi aldı.

HAYALLERİNE ULAŞMAN DİLEĞİYLE TAHA

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü’nden ziyarete ilişkin yapılan açıklamada “Bugün Taha ile güzel bir gün geçirdik. Jandarma komandoluğu hayaliyle büyük bir heyecan duyan Taha'yı, İl Emniyet Müdürümüz Ümit Bitirik makamında misafir etti. Müdürümüz, Taha'ya emniyet teşkilatımızla ilgili tecrübelerini ve değerli birikimlerini aktardı. Bu buluşma, Taha'nın hayallerine giden yolda muhteşem bir an oldu. Azmi ve heyecan gözlerinden okunan Taha'ya bu yolda başarılar sunuyoruz. Hayallerine ulaşman dileğiyle Taha” sözlerine yer verildi.

Mustafa Turan