EBS Yalova Altınova'daydı

Eğitim-Bir-Sen (EBS) Yalova, okul ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor ve okullarda yaşanan sorunlar ve ihtiyaçlar üzerine görüşmeler gerçekleştiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2024 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2024 15:01

EBS Yalova Şubesi, okulları ziyaret etmeye hız kesmeden devam ediyor. Eğitimdeki sorunları ve ihtiyaçları yerinde gözlemlemek amacıyla gerçekleştirilen ziyaretler, öğretmenler ve okul yöneticileri ile etkili görüşmelerin yapılmasına olanak tanıyor. Ziyaretler esnasında, eğitimcilerin karşılaştığı zorluklar ve ihtiyaç duyulan kaynaklar hakkında bilgi alınarak, çözüm önerileri üzerinde karşılıklı fikir alışverişleri gerçekleştirilerek istişarelerde bulunuluyor.

EBS Yalova Şubesi yetkilileri, eğitimde kalitenin artırılması ve öğretmenlerin desteklenmesi amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretlere son olarak Altınova’da devam etti. Sendikal faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgi veren EBS Yalova aynı zamanda da çalışanların sorun ve sıkıntılarını dinleyerek taleplerini not aldı. Altınova’daki görüşmelerde gündem yine yoğun oldu. Yetkililer burada; okulların temizlik, güvenlik durumu, öğretmenlik meslek kanunu, yeni müfredat, memur, hizmetli çalışanların sorunları gibi konuları detaylıca ele aldı. Çalışmalarından bahsedip, sorunları ve talepleri not alan yetkililer, Daha iyi bir gelecek için birlik ve beraberlik içinde çalışarak hak ve emek mücadelelerine durmadan yorulmadan devam edeceklerini belirtti.

Okul ziyaretlerinin, eğitim camiasında birlik ve dayanışma oluşturduğuna dikkat çeken sendika temsilcileri, öğretmenlerin görüş ve önerilerinin dinlenmesinin, eğitim süreçlerine olumlu katkılar sağlayacağını belirtti. Eğitim-Bir-Sen'in, eğitim çalışanlarının sesi olmaya devam edeceği vurgulanırken, önümüzdeki günlerde okul ziyaretlerinin de sürdürülmesi bekleniyor.

Murat Can Aytemur