DEVA Partisi Yalova İl Başkanlığı’na Cevdet Yıldız atandı

Yalova Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) İl Başkanlığına Cevdet Yıldız atandı.

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2023 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2023 12:03
https://www.yalovahayat.com/

31 Martta yapılacak yerel yönetimler seçimlerinde aday adayı olmak isteyen il başkanı Davut Cengiz’in istifasıyla boşalan Yalova Demokrasi ve Atılım Partisi İl Başkanlığına Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın tensipleriyle Cevdet Yıldız atandı.

Cevdet Yıldız yaptığı açıklamada kendisini bu göreve layık gören herkese teşekkür etti. Cevdet Yıldız amaçlarının Yalova halkına hizmeti etmeyi, halkın layık olduğu hizmeti alabilmeyi halka hizmetin hakka hizmet olduğunu benimsediklerini, Yalova’nın var olan sorunlarını bildiklerini, kendilerinin ve kadrolarının bu sorunların çözümünde başarılı olacaklarını, partili partisiz herkesi kucaklayacaklarını, kimseyi ötekileştirmeyeceklerini,  şeffaf hesap verebilirlik bir yönetim sergileyeceklerini bildirdi.

Herkesi partilerinin amblemi altında siyaset yapmaya, ilin sorunlarını dile getirmeye davet eden Yıldız, Yalova halkının kendilerine güvenmelerini ve destek vermelerini, Türkiye’nin en güzel kenti olan Yalova’yı layık olduğu yere getireceklerini, akıllı ve modern yapılar inşa ederek kentsel dönüşümü siyasi ranta çevirmeden gerekli girişimleri hemen başlatacaklarını dile getirdi. Yıldız, DEVA belediyeciliğinde herkese eşit olacaklarını, emekli, öğrenci ve kadınların sorunlarını çözmek için sosyal tesis kreş gibi konuları ivedilikle çözeceklerini dile getirerek Yalova’ya vefa borcumuzu ödeyeceğiz dedi.

M. Tunç Tanrıverdi