Demiryürek’e teşekkür belgesini Yaman takdim etti

Yalova İl Tarım ve Orman Müdürü Selçuk Yaman, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nı (YTSO) ziyaret ederek Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya adına YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek’e teşekkür belgesi takdim etti.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2024 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2024 15:46

6-7 Eylül 2024 tarihlerinde Yalova’da gerçekleştirilen Yalova Aronya ve Tıbbi Aromatik Bitkiler Festivali’nde, YTSO’nun Yalova’nın tarımsal ve turizm potansiyeline vermiş olduğu katkılar nedeniyle Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya adına, Tarım İl Müdürü Selçuk Yaman tarafından YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek’e teşekkür belgesi takdim edildi.

Selçuk Yaman, YTSO’nun festivaldeki desteklerinin elde edilen başarı açısından önemli bir rol oynadığını vurgulayarak, Yalova'nın bu alandaki gelişimine katkı sağlayan tüm paydaşlara teşekkür etti.

‘’Destek vermeye devam edeceğiz’’

YTSO Başkanı Cemil Demiryürek, belgenin kendileri için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu belirterek, Yalova'nın tarım ve turizm alanında daha da ileriye gitmesi için çalışmalara devam edeceklerini ifade etti. Demiryürek sözlerinde, ‘’İlimizin zenginliklerini ön plana çıkaran ve ekonomimize değer katan bu çalışmaların büyüyerek devam etmesini dileriz, önümüzdeki yıllarda yapılacak festivallere de desteklerimizi sürdüreceğiz’’ ifadelerine yer verdi. Ziyaret ikilinin hatıra fotoğrafı çekilmesi ile birlikte son buldu.

Murat Can Aytemur